Navigácia

  • Korčuliarsky kurz

    Korčuliarky kurz 2024 je úspešne za nami. Veľká pochvala patrí všetkým našim žiakom, ktorí ho úspešne zvládli a rodičom, ktorí nás podporili a umožnili kurz zorganizovať.

    Ďakujeme vedeniu PWG Arény a trénerom za profesionálny prístup a príležitosť naučiť sa korčuľovať,za výborné podmienky, ktoré pripravili nielen našim žiakom. 

     

  • Aktualizácia údajov

    Dáta z programu aScRozvrhy boli aktualizované
  • KARNEVAL

    "Na známosť sa všetkým dáva, mimoriadne vážna správa: ako každý rok v tomto čase, fašiangy tu máme zase."

               Dňa 13.2.2024 so začiatkom o 8.00 hod., sa v našej Základnej škole uskutoční KARNEVAL.

     

  • Hlasovanie k projektu Kroje pre Hušare

    Pomôžte k víťaznému umiestneniu nášho projektu na dofinancovanie krojov pre FS Hušare. Viac na plagáte.

  • Hlasovanie k projektu Keď ulica učí

    Vážení rodičia a priatelia nešej školy,

    prosíme Vás o podporu pri hlasovaní k výberu nášho projektu, ktorý sa dostal do finálneho hlasovania verejnosťou. Viac info na priloženom plagáte.

  • Vianočný pozdrav

  • Pozvánka na Vianoce 2023

    Vianočný program

    Srdečne Vás pozývame na Vianoce v Záhradnom 2023.

  • Naša škola je zapojená v NP POP3

    Národný projekt Podpora pomáhajúcich profesií 3

  • DARUJ DARČEK 2023

  • Poďakovanie

    Z celého srdca ďakujeme za Vaše darčeky pre babičky a deduškov.

  • KRABIČKY PLNÉ LÁSKY

    Potešme i  tieto Vianoce seniorov darčekom, ktorý zahreje pri  srdci Vás aj ich! Naplňte krabicu od topánok maličkosťami, ktoré potešia  osamelých seniorov. Často je to jediný darček, ktorý dostanú, preto do  krabice nezabudnite vložiť aj kúsok svojho srdca!

    Naplnené krabičky môžete nosiť do školy najneskôr do 4.12.2023.

    Ďakujeme♥

     

  • Oznam

    Riaditeľské voľno 21.11. až 24.11. 2023

    Oznamujeme Vám, že so súhlasom zriaďovateľa školy Obec Záhradné, RÚVZ v Prešove, platnou legislatívou, vnútornými predpismi a pravidlami na zabezpečenie bezpečnej prevádzky školy, z dôvodu prudkého nárastu respiračných ochorení žiakov školy nad 39% z celkového počtu, a uzatvorenia prevádzky školskej jedálne v dňoch od utorka 21. 11. 2023 do piatka 24. 11. 2023 dočasne pozastavujem edukačný proces vo všetkých triedach i v ŠKD. Pedagogickí zamestnanci budú na pracovisku plniť pracovné úlohy v súlade so svojimi kompetenciami. Riadne vyučovanie podľa rozvrhu bude pokračovať od pondelka 27. 11. 2023

                                                                                                                           Mgr. Marián Fabian, riaditeľ školy

  • CHARITATÍVNA BURZA

    Milí žiaci, rodičia, starí rodičia, obyvatelia obce, srdečne vás pozývame na CHARITATÍVNU BURZU.

    Dňa 23.11.2023 budeme mať úžasnú príležitosť vzájomne si pomôcť vecami bežného života.

    (bližší popis akcie nájdete na plagáte)

    Pokiaľ máte doma oblečenie/ veci, ktoré už nenosíte, nepoužívate alebo nepotrebujete, sú čisté, nepoškodené, znovu použiteľné a je ľúto vám ich vyhodiť, prineste nám ich v deň akcie a darujte do burzy.

    Z burzy darovaných vecí si môže každý účastník vziať zasa to, čo potrebuje.

    Veci, ktoré sa neminú, budú darované ľuďom a rodinám v núdzi, pre ktorých sme sa počas burzy rozhodli usporiadať aj zbierku trvanlivých potravín a drogérie, aby nadchádzajúce vianočné sviatky boli pre nich nie len pokojné a sviatočné, ale aby boli aj znamením medziľudskej lásky a pomoci.

    ĎAKUJEME

  • YPSILON_SLOVINA JE HRA

    Ypsilon – slovina je hra, je zábavná súťaž pre žiakov základných škôl, v predmete slovenský jazyk a literatúra. Jej hlavným poslaním je propagovať a popularizovať slovenský jazyk a literatúru ako vyučovací predmet, ale aj zábavnou formou motivovať žiakov k úspešnému riešeniu písomných testov a skúšok. Cieľom súťaže je zbaviť žiakov negatívnych pocitov, ktoré sa často spájajú s výučbou tohto predmetu a ukázať im, že slovina je hra.

    Registrovať sa deti môžu u svojich triednych učiteľov do 16.11 2023.

    Štartovné: 6, 50 €

  • Ponožkový október

    Ďakujeme všetkým rodičom a žiakom za zapojenie do charitatívnej akcie Ponožkový október. Vyzbierali sme 71 párov ponožiek, ktoré odovzdáme ľuďom bez domova. ĎAKUJEME. 

  • MEDZINÁRODNÝ DEŇ ŠKOLSKÝCH KNIŽNÍC

    Medzinárodný deň školských knižníc sme si tohto roku pripomenuli 23.10. Pri príležitosti tohto dňa si aj naši žiaci pripravili pre svojich spolužiakov ukážky kníh, z ktorých  sme si prečítali krátky úryvok, čím sme sa obohatili o nové zaujímavé a poučné príbehy. Žiaci si môžu knihy požičať v našej školskej knižnici a príbehy dočítať.

  • Projekt Výsadba ovocných stromov v Záhradnom

    Brigáda pre nás všetkých a naše deti.

    V sobotu 4.11.2023 od 9:00 hod. na Lesnej ulici v Záhradnom sa bude konať výsadba ovocného sadu, kde sa vysadí viac ako 30 druhov tradičných starých odrôd ovocných stromov - výsadbu si budeme robiť svojpomocne. Preto budeme veľmi radi, ak sa do výsadby zapoja aj deti s rodičmi, či učitelia. Sad bude verejne prístupný a budeme sa snažiť ho dopĺňať prvkami tak, aby slúžil aj na edukačné účely pre všetkých. 

  • ŠARKANIÁDA

    V piatok 20.10.2023 sa na našej škole konala Šarkaniáda. Deti sa pobytom vonku na čerstvom vzduchu vyšantili a pobavili, čím prispeli aj k upevňovaniu svojho zdravia a imunity. 

  • Úcta k starším

    19. október - program pre seniorov našej obce

    V utorok 19. októbra pripravili pracovníci OcÚ v Záhradnom v spolupráci s MŠ, ZŠ a ZUŠ program pre seniorov z obce Záhradné. Po príhovore pána starostu obce R. Tkáča vysúpili v pripravenom programe žiaci jednotlivých škôl a nasledoval slávnostný obed. Milé podujatie prítomní ocenili potleskom.

  • Projekt GRAMOTNOSŤ

    Aktivity žiakov na rozvoj rôznych druhov gramotnosti

    V pondelok 9. 10. sme mali zaujímavý projekt GRAMOTNOSŤ, v ktorom sme si hravou formou vyskúšali jednotlivé druhy gramotnosti. Zistili sme, že pre život sú všetky gramotnosti človeka veľmi dôležité a preto sa v nich chceme ďalej zlepšovať.

strana:

Novinky

Kontakt

  • ZÁKLADNÁ ŠKOLA, Hlavná 90/46, 082 16 ZÁHRADNÉ, SLOVAKIA
    Základná škola, Hlavná 90/46, 08216 Záhradné, Slovakia
  • +421 51 4557721
    +421 907 274930

Fotogaléria